A Kommunikation
- Få dit budskab ud!

 

 

 

A Kommunikation er ejet af Agnete Olsen. Virksomheden blev etableret i 1990 og har siden løst rådgivningsopgaver inden for PR og kommunikation for en lang række private og offentlige virksomheder. A Kommunikation er sekretariat for A Kommunikation SKI og Jobforce1. 

 

A Kommunikation SKI er et konsortium  bestående af virksomhederne A Kommunikation, No Nonsense Network, Branding4You og Kommunikationshuset Reflekt. Konsortiets primære opgaver ligger inden for PR og kommmunikation i stat og kommuner i kraft af rammeaftalen med SKI. 

 

Jobforce1 er et konsortium bestående af virksomhederne A Kommunikation, No Nonsense Network, Kommunikationshuset Reflekt samt Trykcenteret. Konsortiets primære opgaver ligger inden for PR og kommunikation i kraft af rammeaftale med Beskæftigelsesministeriet og ministeriets tilknyttede styrelser.

 

 

 

Sitet opdateres løbende.

Senest opdateret den 10. marts 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHED

 

A Kommunkation SKI godkendt

til offentlig kommunikation

 

4. marts 2009

 

Konsortiet A Kommunikation SKI har indgået rammekontrakt med Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI). Konsortiet er blandt de 24 PR- og kommunikationsvirksomheder, der er godkendt som leverandører af PR- og kommunikationsydelser til en lang række offentlige kunder inden for stat og kommuner.

 

Kontrakten betyder, at alle PR- og kommunikationsopgaver med budgetter på over 500.000 kr. skal sendes i miniudbud til de 24 leverandører, som nu er godkendt af SKI.

 

Læs mere...