A Kommunikation
- Få dit budskab ud!

 

 

 

A Kommunikation er ejet af Agnete Olsen. Virksomheden blev etableret i 1990 og har siden løst rådgivningsopgaver inden for PR og kommunikation for en lang række private og offentlige virksomheder. A Kommunikation er sekretariat for A Kommunikation SKI og Jobforce1. 

 

A Kommunikation SKI er et konsortium  bestående af virksomhederne A Kommunikation, No Nonsense Network, Branding4You og Kommunikationshuset Reflekt. Konsortiets primære opgaver ligger inden for PR og kommmunikation i stat og kommuner i kraft af rammeaftalen med SKI. 

 

Jobforce1 er et konsortium bestående af virksomhederne A Kommunikation, No Nonsense Network, Kommunikationshuset Reflekt samt Trykcenteret. Konsortiets primære opgaver ligger inden for PR og kommunikation i kraft af rammeaftale med Beskæftigelsesministeriet og ministeriets tilknyttede styrelser.

 

 

 

Sitet opdateres løbende.

Senest opdateret den 10. marts 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kommunikation SKI

 

A Kommunkation SKI godkendt

til offentlig kommunikation

 

4. marts 2009

 

Konsortiet A Kommunikation SKI har indgået rammekontrakt med Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI). Konsortiet er blandt de 24 PR- og kommunikationsvirksomheder, der er godkendt som leverandører af PR- og kommunikationsydelser til en lang række offentlige kunder inden for stat og kommuner.

 

Kontrakten betyder, at alle PR- og kommunikationsopgaver med budgetter på over 500.000 kr. skal sendes i miniudbud til de 24 leverandører, som nu er godkendt af SKI.

 

Konsortiet A Kommunikation SKI består af virksomhederne A Kommunikation, No Nonsense Network, Branding4You og Kommunikationshuset Reflekt.  

 

A Kommunikation SKI er blevet godkendt som leverandør af PR- og kommunikationsopgaver til offentlige kunder på grund af sin kompetencemæssige bredde, store erfaring og konkurrencedygtige priser. På referencelisten står blandt andre offentlige kunder som Beskæftigelsesministeriet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Sundhedsstyrelsen, Danmarks Eksportråd under Udenrigsministeriet, Finansministeriet, Gentofte Kommune, Randers Kommune og Vallensbæk Kommune.

 

A Kommunikation SKI er blevet godkendt til at løse PR- og kommunikationsopgaver i hele landet på nær Region Nordjylland, som konsortiet ikke havde søgt godkendelse i.

 

Aftalen med Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) løber til den 31. januar 2011.